Trifle-glaasjes

Trifle-glaasjes

Hoewel ik geen toetjesmens ben, is dit een dessert waarvoor ik wel een gaatje wil bewaren: trifle-glaasjes! Opgebouwd uit een laagje cake, vers fruit, vanillevla en slagroom. Simpel en o zo lekker!

Deze trifle-glaasje zijn ook ideaal om te maken als je eters krijgt: je kunt ze ’s ochtends al maken en tot gebruik afgedekt in de koelkast bewaren. Vlak voor serveren alleen even bestrooien met poedersuiker et voilà …

Smullen maar!

Toetje, dessert voor 3 personen

Ingrediënten

  • 3 plakken cake, in blokjes gesneden
  • Sherry, of andere zoete witte wijn (je kunt dit eventueel ook achterwege laten)
  • Vers (zacht) fruit naar keuze, ik gebruikte 6 aardbeien en 9 bramen
  • Vanillevla
  • Geklopte verse slagroom
  • Poedersuiker om te bestrooien

Trifle-glaasjes

Verder nodig
3 glaasjes om in te serveren

Bereiding
Verdeel de cake over de glaasjes en besprenkel met sherry. Verdeel het fruit over de cake en bedek met vla en slagroom. Garneer met wat achtergehouden fruit en bestrooi met poedersuiker.

Serveer direct.

Trifle-glaasjes

Enjoy!

Wereldgerechten, Engelse recepten, Zoete recepten, Dessert

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde