Krieltjes met kruidenboter

Krieltjes met kruidenboter. Deze gekookte krieltjes met kruidenboter zijn een heerlijk bijgerecht. Door de krieltjes in de schil te koken blijft alle smaak behouden. De zelfgemaakte kruidenboter met verse tuinkruiden geeft de aardappeltjes een heerlijke smaak.

Waarbij serveren

Nu het voorjaar is serveer ik deze krieltjes met kruidenboter graag bij asperges. Plakje beenham, gepocheerd ei en hollandaisesaus erbij en smullen maar! Maar ze smaken ook heerlijk bij gebakken kabeljauw in mosterdsaus met worteltjes en doperwtjes. Of verwerk ze lauwwarm in een maaltijdsalade met kip of tonijn. Ben heel benieuwd waar jij ze bij gaat serveren. 

Bijgerechten, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(11 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde