Ingrediënten
- 250 ml slagroom (min. 35% vet om hem stijf te kloppen)
- 200 g MonChou
- 100 – 125 g speculoospasta + 2 el voor garnering
- 150 g speculaaskoekjes of -brokken, gehakt (je kunt ook speculooskoekjes gebruiken)
Nodig
- 4 dessertglaasjes
Dit heerlijke toetje met Speculoos maak je maar met 4 ingrediënten. Laagjes romige speculoosmousse, krokante speculaaskruimels en gesmolten speculoos in een glaasje.
Dit dessert is makkelijk om te maken en staat snel op tafel!
Toetjes in glaasjes zijn een perfect dessert om te serveren na een gezellig diner. Je kunt ze van tevoren al maken en bewaren in de koelkast tot gebruik. Vlak voor serveren hoef je er alleen wat koekkruimels of andere garnering over te strooien.
Kerstrecepten, Sinterklaas recepten, Zoete recepten, Dessert
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 17:49
Dit ga ik snel eens maken, klinkt heerlijk 🤤
om 11:37
Leuk om te horen Isabelle, ben benieuwd hoe het gesmaakt heeft! 🙂