Piña colada – Shake it baby!

Piña colada - Shake it baby!

De Piña Colada is voor mij de ultieme zomerse cocktail. Door ingrediënten als kokosroom, Caribische rum en tropische ananassap waan je je vanzelf op een verre en tropische vakantiebestemming!

Je kunt tegenwoordig ook overal kant en klare mixdrank kopen genaamd ‘Piña colada’. Mijn mening daarover is niet doen! Zelf maken is namelijk veeeeeeel lekkerder! Don’t fake it but shake it!

Ingrediënten
50 ml rum
50 ml kokosmelk
100 ml ananassap
4 ijsblokjes
eventueel vers stukje ananas voor de garnering

DSC_8170_800x536Verder nodig
Cocktailshaker, cocktailglas of een longdrinkglas, rietje

Bereiding
Mix de ingrediënten met de ijsblokjes in de cocktailshaker. Shake it baby! Giet de cocktail vervolgens door de zeef in een cocktailglas of longdrinkglas.Piña colada - Shake it baby!Garneer met een vers stukje ananas.Piña colada - Shake it baby!DSC_8182_800x536DSC_8184_800x536

Zet een lekker muziekje op en dans er vrolijk op los of zing zoals Bob Marley dat deed, “Don’t worry be Happy”!

Wereldgerecht, Caribische recepten, Dranken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin