Quesadilla met grillworst en kaas

Quesadilla met grillworst en kaas

Onlangs in het weekend wilde ik een lekkere lunch maken voor man en dochterlief, maar ik had geen zin om boodschappen te doen. Een snelle speurtocht door de koel- en kelderkast bracht verlossing en deze heerlijke quesadilla met grillworst en kaas werd geserveerd. Echt, ik ben telkens weer verbaasd wat voor lekkers je op tafel kunt toveren met slechts wat fantasie en restjes!

Lunch/snack – 1 à 2 personen – 5 minuten + 15 minuten in koekenpan of oven

Ingrediënten

  • 2 zachte tortillawraps
  • Paar plakken grillworst
  • Paar plakken kaas
  • 1/4 rode ui, in ringen
  • 1 el veenbessen (preiselbeeren)-, of cranberrycompote

DSC_3378_800x512

Bereiding
Besmeer de wraps aan een kant met de compote en beleg één wrap met de grillworst, kaas en rode ui.

DSC_3381_800x536 DSC_3382_800x536

Leg de andere wrap – met de besmeerde kant naar beneden – er bovenop en druk licht aan. Bak de quesadilla op laag vuur in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag, totdat de tortilla gaat kleuren en de kaas begint te smelten.

DSC_3384_800x536

Draai de quesadilla om en bak de andere kant nog even. Je kunt de quesadilla eventueel ook bakken in een voorverwarmde oven op 200 graden, ongeveer 15 minuten.

Schuif de quesadilla op een snijplank en snijd in vieren. Serveer direct.

Quesadilla met grillworst en kaas

Eet smakelijk!

Comments

  1. Ik heb het gemaakt met: kaas, grillworst en pijnboompitten, super lekker!!

Speak Your Mind

*