Ingrediënten
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 knoflookteen, uitgeperst
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 el madraskruiden, gekocht of zie hieronder
- 400 g kipfilet, in blokjes gesneden
- 2 tomaten, in blokjes
- 1 appel, geschild en in blokjes
- 200 g kokosmelk of crème fraîche
- Olie om in te bakken
Madraskruiden
- 1 tl kerrie
- 1 tl gember
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl koriander
- 1 tl komijn
- 1/2 tl kurkuma
- Snufje chilivlokken
- Zout en peper naar smaak
Serveren
- Lekker met rijst of naanbrood, sperziebonen en/of bloemkool
om 20:00
Sorry, dit léék niet eens op curry… En dan die appel! Ingrediëntenlijst klopt denk ik, niet.
om 17:10
Hoi Bianca, ik ben wel benieuwd waarom je het niet op curry vind lijken? En wat is er met de appel? De ingrediëntenlijst klopt, maar als je tips of vragen hebt dan hoor ik het graag. 🙂
om 17:50
Vandaag gemaakt. Een enorme aanrader! En niet geheel onbelangrijk; snel en eenvoudig.
om 17:07
Leuk om te horen Jessie! 🙂
om 12:15
Misschien een domme vraag, 2 tomaten van Heinz hoe moet ik dat zien
om 16:32
denk zo’n tomaat stukjes in pakje van Heinz?
om 14:38
Dat vroeg ik me ook af, 2 pakjes dan?
om 17:08
Hoi Ingrid, het moeten twee gewone tomaten zijn. 🙂
om 17:06
Ik denk dat er per abuis een Heinz suggestie achter de tomaat is gezet. Maar het moeten twee gewone tomaten zijn.