Romige Indiase kip

Romige Indiase kip. Zin in een lekker kipgerecht? Deze romige Indiase kip staat snel op tafel en is heerlijk! Malse stukjes kipfilet in een Indiase madrassaus met romige kokosmelk en frisse stukjes appel. Lekker om te serveren met rijst en sperziebonen of bloemkool.

Romige Indiase kip

De madrassaus maak je met madraskruiden die je kant-en-klaar kunt kopen in de winkel, of die je zelf maakt. Waarschijnlijk heb je alle specerijen hiervoor al in je keukenkastje staan. Je maakt de saus lekker romig met kokosmelk, of – voor een iets frissere smaak – crème fraîche.

Appel

De stukjes appel smaken lekker bij de kip en geven dit gerecht een aangename bite en friszoete smaak.

Romige Indiase kip

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Snelle recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(13 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

  1. Jessie

    Vandaag gemaakt. Een enorme aanrader! En niet geheel onbelangrijk; snel en eenvoudig.

  2. C

    Misschien een domme vraag, 2 tomaten van Heinz hoe moet ik dat zien

    1. Marjolein

      denk zo’n tomaat stukjes in pakje van Heinz?

    2. Ingrid

      Dat vroeg ik me ook af, 2 pakjes dan?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde