Zalmtartaar

Visliefhebbers opgelet! Ik heb namelijk weer een heerlijk visrecept voor jullie. Deze zalmtartaar is gemaakt van verse en gerookte zalm en heeft daardoor een  zachte en subtiele vissmaak. Serveer met wat knapperig geroosterd brood als elegant borrelhapje, of serveer als feestelijk voorgerecht met wat rucola, kappertjes en in de oven gepofte cherrytomaat. Genieten!

Themarecepten, Kerstrecepten, Mannenvoer, Oud-en-nieuwrecepten, Voorgerechten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
5 reacties

Deel je liefde

  1. Miranda

    Zou (verdunde) appelsap een vervanger van de witte wijn kunnen zijn?

  2. Greetje

    Kan hier ook gewoon boullion gebruikt worden ipv wijn?

    1. Dat kan, maar je krijgt wel een heel ander eindresultaat qua smaak.

      1. Mirjam

        Is er dan wellicht een andere drank (water zal sowieso gaan denk ik) die je erbij kan doen? Ik hou helemaal niet van wijn.

        1. Hoi Mirjam, water kan, maar ik zou voor wijn gaan. Je proeft er niets van terug, maar hij geeft de zalm net wat meer smaak dan water.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde