Afvallen week 5 – Doutzen Kroes

VS Angel Doutzen Kroes Poses In A Skimpy Bikini

Regelmaat in mijn eetpatroon is bij mij soms ver te zoeken. Zeker op de dagen dat ik thuis ben. Ik gun mezelf vaak geen tijd om iets klaar te maken of ik vergeet simpelweg om te eten. Het is natuurlijk een kleine moeite om na het smeren van een boterham voor mijn dochter ook iets voor mezelf klaar te maken…

Vanmorgen gaf de weegschaal 66 kilo aan. Wederom dus hetzelfde gewicht behouden. Niet echt verrassend aangezien ik afgelopen week niet bepaald ‘light’ heb gegeten. Na 5 weken lijnen ben ik tot op heden dus maar liefst 2 hele kilo’s afgevallen. En dan heb ik nog een hele week te gaan! Dat zijn nog eens resultaten om over naar huis te schrijven – bij deze dus.

Om volgende week toch een mooi eindresultaat neer te zetten ga ik er komende week helemaal voor! Hoe? Gewoon, iets meer regelmaat in mijn eetpatroon inbrengen, minder snoepen en meer fruit eten. Mmmmm, nu ik het opschrijf klinkt het zo ontzettend simpel…

Hoewel bovenstaande foto van onze eigen Doutzen meer irritatie dan bewondering opwekt (die buikspieren?!!!!) geef ik haar deze week wellicht een mooi plekje op onze koelkast. Ter motivatie… Manlief zal het vast niet erg vinden.

Hierbij weer het eetschema van afgelopen week.

Eetschema pdf

Geen categorie

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin