Maak de bloemkoolsoep extra feestelijk door hem voor serveren te bestrooien met onderstaande variaties:
- Reepjes gerookte zalm en/of Hollandse garnalen
- Krokant gebakken ham- of spekreepjes
- Hardgekookt en grofgehakt ei
Bloemkoolsoep. Bloemkool is een gezonde groente waar je alle kanten mee op kunt. Ook heerlijk om er soep van te maken! Deze bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten en bieslook is heel makkelijk om te maken en superlekker.
Serveer deze bloemkoolsoep als lunch, voorgerecht of als hoofdgerecht met vers afgebakken stokbrood of een lekkere tosti of panini erbij. Zie ook onderstaande variatietips!
Menu, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Slanke recepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Soeprecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Maak de bloemkoolsoep extra feestelijk door hem voor serveren te bestrooien met onderstaande variaties:
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie