Boterzacht stoofvlees met pappardelle (pasta)

BOTERZACHT STOOFVLEES MET PAPPARDELLE (PASTA)

Dit is één van mijn favoriete gerechten. Boterzacht heerlijk mals stoofvlees met pappardelle pasta en wat geraspte parmezaanse kaas. Mamma Mia!

Hoe je het stoofvlees kunt maken lees je hier in mijn eerder geplaatste post. De eerste dag eten we er altijd zelfgemaakte frietjes bij en de volgende dag koken we er wat pasta bij. Pappardelle is een brede lintpasta die hier perfect bij past maar je kunt natuurlijk iedere pasta gebruiken die je zelf lekker vindt. Dit is tevens een perfect hoofdgerecht om te serveren als je gasten krijgt. Je maakt het een dag van tevoren en de dag zelf hoef je het alleen even op te warmen en er wat pasta bij te koken. Succes gegarandeerd!

BOTERZACHT STOOFVLEES MET PAPPARDELLE (PASTA) BOTERZACHT STOOFVLEES MET PAPPARDELLE (PASTA)

Eet smakelijk!

Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Pastarecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Rkk

    Kan ik dit recept ook maken met rundvlees ipv varkensvlees? Heeft iemand hier ervaringen mee? 🙂

  2. Heerlijk. Doe je nog er nog iets van Italiaanse kruiden bij, bij het opwarmen van de saus?

    1. Hoi Paul, leuk je hier te zien 🙂 Je hebt zelf een erg mooie blog! Ik heb geen Italiaanse kruiden toegevoegd omdat ik het stoofvlees van Peter Goossens geen onrecht aan wil doen… 😉 Om dit gerecht ECHT Italiaans te maken zou je natuurlijk Italiaans stoofvlees kunnen maken, met Italiaanse kruiden. Hier heb ik helaas nog geen recept van op deze blog. Tips?

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin