Ciabatta met tonijnsalade van de La Place

Is het al lunchtijd? Ik heb wel zin in zo’n knapperige ciabatta belegd met tonijnsalade van La Place… Die is zo lekker romig en heeft een fris zoetje door de appel. Mmmm…

Gelukkig maar dat je die tonijnsalade ook heel makkelijk zelf kunt maken! 

Menu, Lunch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Sietske

    Hoi,
    Hoelang kan ik de tonijnsalade bewaren?

    1. Ik schat een dag of twee, max drie in een afgesloten bak in de koelkast.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin