Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Makkelijke parmezaankoekjes
Deze parmezaankoekjes zijn ontzettend snel en makkelijk te maken! Serveer ze als knapperig krokantje bij een lekkere groene salade of zet ze gewoon op tafel als klein borrelhapje.
Ingrediënten
- Stuk parmezaanse kaas
- Aantal zwarte kalamata olijven
Verder nodig
Siliconen bakmatje of bakpapier, rasp
Bereiding
Rasp een flinke hoeveelheid kaas en verdeel dat over een bakmatje op het bakblik. Verdeel er wat olijven over. Je kunt natuurlijk ook meerdere kleine hoopjes kaas maken en op ieder hoopje een olijf leggen.
Schuif het bakblik in een voorverwarmde oven van 200 graden. De parmezaankoekjes zijn klaar wanneer de kaas goudbruin begint te kleuren.
Laat de parmezaankoek afkoelen totdat hij hard is en snijd of breek dan in stukken. Serveer direct.
Tip! Zet tijdens het gourmetten een bakje geraspte parmezaan op tafel en laat iedereen zijn of haar eigen koekjes maken onder de grill.
Eet smakelijk!
om 19:22
dit vindt ik een top idee bij mijn
salade