Mosseltijd: 5x smakelijk mosselrecept!

Het heeft even geduurd voordat ik ze kon waarderen, maar nu ben ik er dol op: mosselen! Mosselen zijn makkelijk om klaar te maken en hebben een hele korte bereidingstijd. Hoewel verse mosselen van zichzelf al heerlijk smaken, vind ik het leuk om ze steeds op een andere manier te bereiden. Gratineren in de oven, koken in bier of wijn, met mosselen kun je alle kanten op. Om je te inspireren heb ik enkele bereidingen voor je op een rij gezet. Stuk voor stuk geliefd in huize Verweij!

1. Mosselen in pestoroomsaus

Mosselen in pestoroomsaus

2. Gegratineerde mosselen met spinazie 

Gegratineerde mosselen met spinazie

3. Thaise mosselen met noedels

Thaise mosselen met lente-ui en koriandernoedels

4. Moules marinière

Moules marinière - Mosselen op zijn Frans

5. Mosselen gekookt in bier

Mosselen gekookt in triple bier

Wat is jouw favoriet?

Hoofdgerechten, Snelle recepten, Visrecepten

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde