Tip! Ook lekker om wat fijngesneden chorizoworst uit te bakken in een droge koekenpan (laten uitlekken op keukenpapier) en die voor serveren over de pasta te strooien.
Pasta met romige pompoensaus
Pompoen is een van mijn favoriete herfstgroenten. Door zijn zachte en ietwat zoetige smaak kun je er alle kanten mee op. Pompoensoep is hier in huize Verweij favoriet, maar ook risotto of pasta met pompoen komt regelmatig op tafel. Deze pasta met romige pompoensaus en parmezaan is een aanrader. De limoen maakt het lekker fris en de chilivlokken geven het gerecht een aangenaam pitje!
Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Pastarecepten, Vegetarische recepten
om 15:32
Kan de saus ook een dag van te voren gemaakt worden? Dus dan t/m stap 3 en de volgende dag de rest?
om 09:27
Ja hoor, dat kan zeker. 🙂
om 14:26
Dit is echt een blijvertje bij ons thuis! Bedankt voor dit recept, zoooo lekker!
om 15:04
Wat leuk om te horen!