Sex on the beach cocktail

Sex on the beach cocktail

Gezien onze vakantie net begonnen is en we volledig op de vakantiemodus staan drink ik ook het liefst lekkere zomerse drankjes. Zeg nou zelf, deze ‘sex on the beach’ cocktail klinkt toch wel veelbelovend…

Of je hem nu drinkt aan het zwembad op je zonovergoten vakantiebestemming of zoals wij, op een luchtbed naast het peuterbad in eigen tuin, met deze cockail in je hand belooft het een zinderende zomer te worden!

Ingrediënten voor 1 cocktail
4 cl Vodka
2 cl perziklikeur
4 cl cranberrysap
4 cl sinaasappelsap

DSC_0310_800x545

Verder nodig
longdrinkglas, ijsblokjes, rietje

Bereiding
Vul het longdrinkglas met een paar ijsblokjes en giet hier een voor een de ingrediënten over, eindig met het sinaasappelsap.

DSC_0312_800x590Garneer het glas eventueel met een schijfje sinaasappel.DSC_0320_800x536DSC_0317_800x536DSC_0322_800x536Proost!

Dranken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin