Tip! Ben je dol op zachte cake? Op YouTube zag ik de tip van Cees Holtkamp om het cakeblik – na het storten van de cake op een rooster – om de cake te laten zitten. Zo kan de warme damp niet weg en wordt de cake lekker zacht. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar dat ga ik binnenkort zeker doen!
Snickerscake
Cake is een van mijn favoriete baksels om te maken. Het basisrecept zit in mijn hoofd en is heel eenvoudig. Een simpele vanillecake is heerlijk, maar ik vind het ook leuk om met het basisrecept te varieëren. Zo voeg ik dit keer gehakte Snickers, pinda’s en chocolade toe aan het basis cakebeslag. Het resultaat is deze heerlijke Snickerscake!
om 21:16
Cakeblik invetten en daarna bekleden met bakpapier? Waarom moet je dan cakeblik invetten?
om 12:21
Kan je deze snickercake ook in de airfreyer bakken? En op welke temperatuur en bak tijd?
om 12:40
Volgens mij staat er een foutje er staat Haal de kruidnotencake uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Denk dat er snickercake moet staan.
We gaan deze snickercake zeker een keer maken
om 22:06
Oeps! Dankjewel voor je reactie Annemarie! Ik heb het direct aangepast. 🙂