Ingrediënten
- 400 g rundergehakt
- Mexicaanse kruidenmix, gekocht of zelf maken*
- 1 rode ui, fijngesnipperd
- 2 knoflooktenen, uitgeperst
- 2 paprika’s, in blokjes
- 1 jalapeñopeper (optioneel), zaadjes verwijderd en fijngehakt
- 3 grote tomaten, in blokjes
- 1 limoen, sap van halve limoen uitgeperst
- 150 g mais (blikje), afgespoeld met koud water en uitgelekt
- 150 g kidneybonen (blikje), afgespoeld met koud water en uitgelekt
- Paar takjes peterselie of koriander, fijngehakt
- 200 g crème fraîche
- 8 middelgrote (volkoren)tortillawraps
- 100 g geraspte, jong belegen kaas
- Olijf- of zonnebloemolie om in te bakken
* Mexicaanse kruidenmix
- 2 tl (gerookt)paprikapoeder
- 1 tl chilipoeder
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl komijnpoeder
- 1 tl gemberpoeder
- Zout en peper naar smaak
om 16:43
Hoiii , wat bedoel je met bonen mix ? Ik zie alleen kidney bonen staan ???
Met vriendelijke groet,
Karin.
om 12:23
Bedankt voor je reactie, was een foutje, ik heb het aangepast! 🙂