Tjap tjoy met kip

Bestel jij ook steevast tjap tjoy bij de Chinees? Dit kleurrijke groentegerecht in een lichte saus van bouillon en oestersaus maak je heel makkelijk zelf. In deze variant voeg ik ook kipfilet toe, die net als de groenten een korte bereidingstijd heeft. Zo zet je dit gerecht lekker snel op tafel! Serveer naar voorkeur met rijst of mie.

Menu, Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Slanke recepten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(44 stemmen)
13 reacties

Deel je reactie

  1. Nienke Janssen

    Wat een heerlijk recept weer, we hebben gesmuld, mijn man zei datieven Chinees kan beginnen!

  2. Irene

    Kun je dit ook invriezen ?

    1. Ja hoor, dat kan zeker!

  3. Angelique

    Ik vond hem super lekker, ga hem echt vaker maken.

  4. Lies

    Smaakte heerlijk. Mooi recept.

  5. niels

    Vandaag dit gerecht gemaakt. Makkelijk, super lekker en gezond. Komt hier vaker op tafel

    1. Paulien

      Super lekker,al vaker gemaakt

  6. Ingrid

    Wat wordt er eigenlijk bedoeld met lichte sojasaus? Wat staat er dan op het etiket.

    1. Op het etiket staat dan lichte sojasaus. 🙂 bijv . Sojasaus van Lee Kum Kee (jumbo) die heeft lichte en donkere sojasaus.

      1. carla

        mag ik vragen is dit zout of zoete sojasaus
        of is dit alleen met ketjap het geval, bedankt voor het recept

        1. Hoi Carla, ik bedoel zoute sojasaus. 🙂

    2. Nel

      Heb het óók gemaakt, het is echt heel lekker, en niet moelijk te maken,
      Maar hoeveel calorieën zitten hier in ?

      1. Rosanns

        Kan je dit gerecht ook zonder sojasaus maken?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde