Weekmenu 33-2020

Weekmenu 33-2020

Boodschappenbriefje maken? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten, maar ook wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit weekmenu: ovenschotel met paprika, courgette en aubergine, club sandwich met eiersalade, teriyakinoedels met gehaktballetjes, kip caprese met sperziebonen en Franse mosselen. In het weekend kun je genieten van gegratineerde champignons en een heerlijke yoghurtcake met pruimen! Ik wens je alvast een smakelijke week toe!

Maandag

Ovenschotel met paprika, courgette en aubergine

Ovenschotel met paprika, courgette en aubergine

Dinsdag

Club sandwich met eiersalade met gerookte kip

Club sandwich met eiersalade met gerookte kip

Woensdag

Noedels met gehaktballetjes in teriyakisaus

Noedels met gehaktballetjes in teriyakisaus

Donderdag

Kip caprese met penne en sperziebonen

Kip caprese met penne en sperziebonen

Vrijdag

Moules marinière – Mosselen op zijn Frans

Moules marinière - Mosselen op zijn Frans

Zaterdag

Lekker bij de borrel, als voorgerechtje of als bijgerecht: gegratineerde knoflookchampignons

Gegratineerde knoflookchampignons

Zondag

Yoghurtcake met pruimen

Yoghurtcake met pruimen

Inspiratie, Weekmenu

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde