Gegratineerde knoflookchampignons

Dol op gebakken champignons? Dan ga je deze met kaas gegratineerde knoflookchampignons ook vast heerlijk vinden!

De champignons worden eerst even aangebakken met een sjalotje en wat knoflook en daarna afgeblust met witte wijn. Dan mogen ze in een ovenschaaltje (of aluminium barbecueschaaltje als je ze op de barbecue bereid) en bestrooi je ze met geraspte kaas. Even gratineren in de oven of op de barbecue en dan, smullen maar!

Je kunt deze champignons serveren als borrelhapje, maar ook als voorgerecht op een bedje van sla, of als bijgerecht.

Menu, Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Bijgerecht, Voor bij de borrel, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(15 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin