Zak van Sinterklaas van bladerdeeg en gehakt

Een hartig hapje maken voor sinterklaasavond? Deze sinterklaaszakjes maak je van bladerdeeg en gekruid gehakt. Serveer ze het liefst (lauw)warm uit de oven, dan zijn ze het allerlekkerst! 

Zie onderstaande tip als je ze van tevoren wilt maken.

Thema recepten, Sinterklaasrecepten, Voor bij de borrel

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Jacolien

    ja gesmuld vorig jaar dus nu weer aan de slag ….een echte aanrader enne succes verzekerd

  2. Hoi
    Wat ziet het er leuk uit.
    Mijn vraag aan jullie .
    Ik wil deze maken maar dan voor kerst en oud en nieuw.
    Welke kruiden raden jullie aan
    Gr en fijne kerst dagen mooi 2020

    1. joke

      Als je het wat pittiger wil maken zou ik theelepel kerrie en theelepel komijn toevoegen en evt. teentje knoflook. en handje gehakte peterselie erdoor.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin