Bladerdeegtaartje met aardappel, spekjes en camembert

Een hartig bladerdeegtaartje met aardappel, spekjes en camembert. Leuk om te serveren als voorgerecht op een bedje van veldsla, maar ze smaken ook lekker als lunch of snack.

Voorbereiden

Als je dit bladerdeegtaartje als voorgerecht wilt serveren is het handig om hem voor te bereiden. Bak hem dan iets korter in de oven zoals hieronder staat aangegeven, tot het bladerdeeg licht goudbruin is. Laat afkoelen en bewaar afgedekt in de koelkast. Voor serveren bak je hem kort af in de oven tot hij goudbruin is.

Meer lekkere hapjes/voorgerechten met bladerdeeg:

Bladerdeegtaartje met aardappel, spekjes en camembert

Paasrecepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde