Advertisement

Miele-kookchallenge: filmster voor een dag!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

En “ACTIE!”

Gesponsord — Op teken van de regisseur lopen collega-blogger Claartje en ik al kletsend buiten over de trappen richting de entree van het Miele Experience Center in Vianen. Het eenvoudige shot moet uiteindelijk drie keer overnieuw voordat het goed is.

Miele-kookchallenge: filmster voor een dag!

Ik ben vandaag in het Miele Experience Center voor de Miele-kookchallenge, waar ik — samen met een aantal collega-bloggers — door tv-kok Roberta Pagnier en Miele-chef Albert-Jan word uitgedaagd om te koken met Miele-keukenapparatuur. Alles wordt gefilmd door een professionele filmploeg.

Licht, geluid, techniek: overal zijn mensen voor. Roberta heeft haar eigen crew mensen om zich heen die ervoor zorgen dat ze er tiptop in orde uitziet (al is dat in haar geval niet zo moeilijk) en die haar vertellen wat er gaat gebeuren. Wij bloggers moeten het doen met een vluchtige veeg poeder en een korte instructie vlak voordat we op moeten.

“Zo blijft het lekker spontaan”, wordt ons verteld. Ach, ik voel me desondanks net een echte filmster!

We krijgen allemaal een ander Miele-apparaat toegewezen.

Mijn uitdaging: koken met de Miele-oven!

Roberta vertelt me dat ik mag gaan koken met de oven. Ha! Die uitdaging ga ik natuurlijk graag aan. Johan noemt me niet voor niets de ovenschotel-koningin!

Albert-Jan demonstreert me de functie Professional: een stoomfunctie die zorgt voor een hoger vochtgehalte in de oven, waardoor je een optimaal bakresultaat krijgt.

Miele-kookchallenge: filmster voor een dag!

Luchtig deeg, mals en sappig vis en vlees en een knapperig goudbruin korstje: daar kun je toch alleen van dromen?

Mijn interesse is gewekt!

Aan het eind van de lange, maar superleuke opnamedag keren we huiswaarts met een opdracht: een gerecht bedenken met het aan ons toegewezen Miele-apparaat.

De volgende keer in het Miele Experience Center …

De volgende keer in het Miele Experience Center steken we dus onze handen uit de mouwen. We bereiden dan ons gerecht en laten het proeven aan Roberta!

Benieuwd wat voor lekkers ik ga maken in de Miele-oven? Je leest en ziet het de volgende keer!

Stay tuned!

PS Wil je zelf aan de slag met Miele-keukenapparatuur? Je kunt ze vrijblijvend testen middels één van de vele kookworkshops in het Miele Culinary Institute: de kookstudio in Vianen. 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Miele

Comments

  1. Wat heb je een leuk stelletje aan zeg in dit filmpje!
    Mag ik vragen waar je dat rode rokje gekocht hebt?

  2. Wat gaaf zeg, lijkt me heel apart om zo mee te maken.Succes met de verdere voorbereidingen, die ovenschotel zal de ‘bom’ zijn.

Speak Your Mind

*