Snackbrood met tonijn, rode ui kaas

Snackbrood met tonijn, rode ui kaas

Dit is een ideaal gerecht voor een doordeweekse avond, als je moe bent en geen zin hebt om lang in de keuken te staan: snackbrood uit de oven met tonijn, rode ui en kaas. Als het brood in de oven zit, schenk je jezelf alvast een wijntje in. De avond kan beginnen!

Lunch of licht hoofdgerecht – 2 personen – 15 minuten

Ingrediënten

  • 2 kleine naanbroden
  • 2 tomaten, in plakken gesneden
  • Tomatenketchup
  • Blikje tonijn, uitgelekt
  • Kappertjes
  • 1/2 rode ui, gepeld en in halve ringen gesneden
  • Geraspte kaas
  • 1 lente ui, in dunne ringen gesneden

DSC_2084_800x536

Bereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden. Bekleed een bakblik met een vel bakpapier en leg hierop de naanbroden. Bestrijk het naanbrood met de ketchup en beleg met alle overige ingrediënten.

Dsc_2091_800x536Dsc_2096_800x536Dsc_2122_800x536

Bak in het midden van de oven in ongeveer 10 minuten af of tot de kaas goudbruin is.

Snackbrood met tonijn, rode ui kaas Snackbrood met tonijn, rode ui kaas

Eet smakelijk!

Comments

  1. Miranda Hermsen says:

    Echt een eenvoudig gerecht om te maken en bij ons vinden ze het nog veel lekkerder dan een “echte” tonijn pizza!! Wij zijn FAN!!!

Speak Your Mind

*