Tortilla wraps met krokante vissticks

Tortilla wraps met krokante vissticks

Voor sommigen culy’s een regelrechte zonde, maar ik ben dol op vissticks! Dat knapperige korstje in combinatie met zachte vis vind ik onweerstaanbaar. Natuurlijk kun je vissticks ook heel makkelijk zelf maken, maar soms heb je daar gewoon even geen zin in. Deze tortilla wraps met krokante vissticks, sla en avocado staan binnen 15 minuten op tafel en smaken heerlijk!

Hoofdgerecht – 2 tot 3 personen – 15 minuten

Ingrediënten

  • 1 pak zachte, kleine tortilla’s
  • 1 pak diepvriesvissticks
  • Zak gemengde sla (ik gebruikte een mix van andijvie, wortel en witte kool)
  • 1 eetrijpe avocado
  • Mayonaise
  • Mosterd

DSC_8120_800x536

Bereiding
Verhit de frituurpan op 160 graden.

Verhit een koekenpan en verwarm de tortilla’s aan beide kanten, totdat ze licht kleuren.

DSC_8122_800x536

Frituur de vissticks volgens de tijd die op het pak staat. Halveer de avocado en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in de schil in plakken en lepel het vruchtvlees eruit. Besprenkel eventueel met wat citroensap om verkleuren te voorkomen.

Meng 3 eetlepels mayonaise met wat mosterd naar smaak en schep in een kommetje. Zet alle ingrediënten op tafel en val aan!

DSC_8126_770x600

Tortilla wraps met krokante vissticks

Eet smakelijk!

Comments

  1. Miranda Hermsen says:

    Ook erg lekker met gefrituurde uitjes!! 😉

  2. Lekker en makkelijk recept 🙂 beetje aangepast door tomaatjes ipv avocado (deze was ik vergeten) te gebruiken. En een beetje honing door het sausje gedaan om het wat zachter van smaak te krijgen en wat verdunt met water. We hebben lekker gesmikkeld !!!

Speak Your Mind

*