In onze kookboeken vind je nog veel meer lekkere recepten.
Ons derde kookboek “Makkelijke Wereldgerechten” kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(19 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. marbia

    Van het weekend heb ik er 1 gemaakt met (chocolade) pepernoten, 250 gr Blue Band, 1 melk + 1 pure chocolade reep en 200 gr donkere basterdsuiker. Ook in dit recept hoorde oorspronkelijk een ei, maar die heb ik weggelaten en nergens door vervangen.
    Was een succes, wel heel machtig. Door de pepernoten ook wat lastig te snijden.
    Het ei zorgt ervoor dat het wat luchtiger wordt (denk ik), nu was hij lekker massief.

    Normaal maak ik hem met biscuitjes, boter, basterdsuiker, scheutje koffie en cacoa.

    Heerlijk al die variaties!

  2. Roos66

    Je kunt de rauwe eieren natuurlijk ook vervangen door 50 ml melk per ei. Verwarm de melk in een pannetje en los hierin de suiker op. Zo is het gegarandeerd salmonellavrij.

    1. Hoi Roos, bedankt voor deze goede tip! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde