Beef teriyaki

Deze beef teriyaki is favoriet bij dochterlief. Niet zo gek, want de smaken zijn licht en tegelijkertijd complex en verfijnd. Het loont absoluut de moeite om zelf teriyakisaus te maken. Dat is gebeurd in 5 minuten en veel lekkerder dan de kant-en-klare variant. Bovendien kun je dan zelf bepalen hoe zoet je hem maakt. Ik serveer de beef teriyaki graag met rijst omdat je de teriyakisaus dan lekker door je rijst kan roeren. Verder voeg ik asperge-broccoli toe en rode paprika vanwege de kleur en een heerlijke bite. 

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

In onze kookboeken vind je nog veel meer lekkere recepten.
Ons derde kookboek “Makkelijke Wereldgerechten” kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Tanjakr

    Heerlijk miste alleen wat peper en zout. En Varkenshaas is ook een goed idee zeg.

  2. Vanessa

    Gisteren gemaakt. In plaats van biefstuk heb ik varkenshaas gebruikt. Was ZO maar oh ZO lekker. Dank je wel voor her recept.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde