Black Angus broodje hamburger

Vorige week werd mijn broer 39 jaren jong. Een mooie gelegenheid dus voor een feestje. En aangezien mijn broer niet vies is van een goed stuk vlees en ook niet zo veel op heeft met liflafjes, besloot ik de ultieme broodjes hamburger te maken van Black Angus ribeye. Ik bestelde het vlees bij de slager die het voor mijn ogen door de vleesmolen haalde. En voor de ultieme smaakbeleving ging dit mooie vlees thuis op de Weber. Jummie!

Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Barbecuerecepten, Mannenvoer, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

 1. p.campfens

  hallo, even een opmerking.
  als je een ribeye laat draaien om een hamburger te maken getuigd van onkunde ten top.
  sorry als slager krijg ik hier een heel raar gevoel van dit is het zelfde als een ossenhaas te laten draaien tot een ossenhaasburger.
  sorry het moest er even uit!

  1. Bedankt voor je reactie slager! Er moet wel een beetje vet aan een burger zitten, dus die ossenhaasburger valt af. Ossenhaas eet ik liever zo, of maal (pardon: snijd) ik fijn voor filet americain. Vraag me nu trouwens wel af waar slagers hun filet van maken…

 2. Claudia

  ziet er heerlijk uit, goed idee voor n makkelijke maaltijd in t weekend. En ja… black angus is wat ons betreft toch wel 1 van de betere soorten rundvlees (wij halen dit regelmatig in Leur – direct bij de boer)

  1. Het is inderdaad bijzonder smaakvol vlees Claudia. Beslist een aanrader!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde