Broodquiche met spek en ei

Hoewel ik geen ontbijter ben zijn er toch enkele ontbijtjes waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Na het succes van de mini-croissantquiche (zowel hier in huize Verweij als online) had ik de smaak te pakken. In plaats van croissantdeeg gebruik ik dit keer witbrood (bruinbrood kan natuurlijk ook). Het resultaat is een krokant broodbakje gevuld met ontbijtspek en ei.

Heerlijk als ontbijt of pak hem in en mee mee als snack voor onderweg of een picknick! 

Menu, Themarecepten, Moederdag recepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Picknickrecepten

In onze kookboeken vind je nog veel meer lekkere recepten.
Ons derde kookboek “Makkelijke Wereldgerechten” kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde