Brownie met noten en gezouten karamelsaus

Voor mijn vaders zeventigste verjaardag wilde ik iets speciaals bakken. Mijn vader is een enorme zoetekauw en dol op pure chocolade en noten. Een brownie moest het worden! Deze brownie is goed gevuld met noten, gezouten karamelsaus en pure chocolate chips. Ik noem het liefkozend de Mister Nutty Caramel Brownie! 

Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Moederdag recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Ja, moet je echt doen Ellen! Het is supermakkelijk en o zo lekker!

  2. Ik moet echt zelf een salted caramel maken! Dit ziet er heerlijk uit!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde