Chocoladetaart

Een goede taart is de zonde waard! Een gezegde waar ik me helemaal in kan vinden. 🙂 Deze chocoladetaart afgewerkt met chocoladeganache maakte ik alweer enige tijd geleden, gewoon omdat ik er zin in had. Het recept vond ik op de website van AH, maar ik heb het hier en daar iets aangepast naar eigen smaak. Het was een groot succes! Wij vonden hem heerlijk.

Menu, Zoet, Chocolade, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Anita

    Kan ik deze taart ook gebruiken om met fondant te versieren?

    1. Hoi Anita, alles kan maar of het ook lekker is….

      1. Anita

        Bedankt, wat voor taart gebruik ik dan wel best om te versieren met fondant?

  2. Henny Lansink

    Waarom geef je de diameter van de vorm er niet bij?

    1. Die staat er toch echt bij Henny….

      1. Natalie

        Heey Annemiek,

        Op welke temperatuur moet de oven als je hete lucht stand gebruikt? Wil hem binnenkort gaan maken, ben benieuwd ?

        1. Hoi Natalie, hetelucht zou ik dan op 150 graden zetten. Ik heb zelf geen ervaring met hetelucht dus ben heel benieuwd naar het resultaat! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin