Tip!
♥️Begin op tijd met het maken van deze taart (dit kan al een dag van te voren) omdat zowel de cake moet afkoelen voordat je hem af kunt werken.
♥️Bewaar de chocoladetaart in een afgesloten taartdoos op een koele donkere plek, of in de koelkast. Je kunt hem dan zeker 4 dagen bewaren. De ganache wordt hard in de koelkast dus laat voor serveren op kamertemperatuur komen.
Chocoladetaart

Een goede taart is de zonde waard! Een gezegde waar ik me helemaal in kan vinden. 🙂 Deze chocoladetaart afgewerkt met chocoladeganache maakte ik alweer enige tijd geleden, gewoon omdat ik er zin in had. Het recept vond ik op de website van AH, maar ik heb het hier en daar iets aangepast naar eigen smaak. Het was een groot succes! Wij vonden hem heerlijk.
om 18:18
Kan ik deze taart ook gebruiken om met fondant te versieren?
om 10:12
Hoi Anita, alles kan maar of het ook lekker is….
om 14:10
Bedankt, wat voor taart gebruik ik dan wel best om te versieren met fondant?
om 10:57
Waarom geef je de diameter van de vorm er niet bij?
om 11:14
Die staat er toch echt bij Henny….
om 12:32
Heey Annemiek,
Op welke temperatuur moet de oven als je hete lucht stand gebruikt? Wil hem binnenkort gaan maken, ben benieuwd ?
om 14:22
Hoi Natalie, hetelucht zou ik dan op 150 graden zetten. Ik heb zelf geen ervaring met hetelucht dus ben heel benieuwd naar het resultaat! 🙂