Ingrediënten
- 200 g melkchocolade, fijngehakt
- 200 g ongezouten roomboter, in blokjes gesneden + extra om springvorm in te vetten
- 200 g crème fraîche
- 200 g patentbloem
- 1 el bakpoeder
- 2 el cacaopoeder
- 1/2 tl zout
- 4 eieren (m)
- 200 g fijne kristalsuiker
- 400 g pure chocolade 58%, fijngehakt
- 250 ml verse slagroom
- 25 g poedersuiker
- 50 g witte chocolade, geraspt of in krullen schillen met een dunschiller
Nodig
- Garde
- Bakpapier
- Springvorm 24 cm
- Fijne zeef
- Satéprikker
- Rooster
- Optioneel (handig!) taartsnijder/taartzaag
om 09:26
Kan je ook ander bloem gebruiken dan patentbloem?
om 17:12
Je kunt eventueel ook tarwebloem gebruiken.
om 18:18
Kan ik deze taart ook gebruiken om met fondant te versieren?
om 10:12
Hoi Anita, alles kan maar of het ook lekker is….
om 14:10
Bedankt, wat voor taart gebruik ik dan wel best om te versieren met fondant?
om 10:57
Waarom geef je de diameter van de vorm er niet bij?
om 11:14
Die staat er toch echt bij Henny….
om 12:32
Heey Annemiek,
Op welke temperatuur moet de oven als je hete lucht stand gebruikt? Wil hem binnenkort gaan maken, ben benieuwd ?
om 14:22
Hoi Natalie, hetelucht zou ik dan op 150 graden zetten. Ik heb zelf geen ervaring met hetelucht dus ben heel benieuwd naar het resultaat! 🙂