Filodeegrolletjes met gehakt

Een lekker hapje op tafel zetten tijdens oudjaarsavond? Deze knapperige filodeegrolletjes zijn gevuld met gekruid gehakt. De oestersaus en sesamzaadjes geven een heerlijk Aziatisch tintje aan dit gerecht.

Menu, Themarecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. Janneke

    Kan je ze ook frituren?? Want mijn oven is kapot ? en wil ze voor donderdag maken ? alvast bedankt voor u reactie

    1. Hoi Janneke, dat kan zeker! Je hoeft ze dan niet te bestrijken met ei.

      1. Lisette

        Hallo,
        Ik heb dit hapje met oud en nieuw gemaakt! Ik heb alleen de filodeeg gevuld met het recept van jouw oosterse balletjes en aan t gehaktmengsel hoisin saus toegevoegd! Als dipsaus hoisin saus met sesamzaadjes erbij gedaan! Een groot succes!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde