Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Gevuld stokbrood met Italiaans gehakt
Een heerlijk stokbrood gevuld met Italiaans gekruid gehakt en met kaas gegratineerd in de oven. De voorbereiding kost je hooguit 10 minuten, daarna doet de oven (of Airfryer) de rest van het werk. Lekker als lunch of hoofdgerecht met een kom tomatensoep, of snijd in kleinere stukken en serveer als borrelhapje.
Menu, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Snelle recepten, Vleesrecepten, Voor bij de borrel
om 09:38
Kan dit van tevoren klaargemaakt worden?
om 11:20
Ipv het paneermeel kun je de kruimels die je bij het uithollen van het stokbrood gebruiken voor onder het gehakt te mengen
om 12:19
Hele goede tip Peter! Dat kan inderdaad!