Gouwe ouwe: ovenpasta met romige kaassaus

Vanaf vandaag ga ik om de week een oud KeukenLiefde-recept met je delen dat naar mijn mening de moeite waard is om af te stoffen. Een gouwe ouwe dus! Zo’n recept dat ik met je deelde in de begindagen van KeukenLiefde en is voorzien van schaamteloze foto’s. Zo’n recept waarbij ik niet schuwde om kaassaus uit een zakje te gebruiken. Maar ook zo’n recept dat het uitschreeuwt om nog een keer gekookt te worden. Omdat hij (of zij?) het waard is.

Ik trap af met een heerlijke ovenpasta met romige kaassaus (hallo zakje!), waar ik back in the days schaamteloos van heb zitten smullen. Schaam je dus niet om dit recept te maken, want ik weet zeker dat je er blij van wordt!

Ovenpasta met romige kaassaus

Ovenpasta met romige kaassaus

Heb je dit gerecht gemaakt, of ken je zelf ook zo’n lekkere gouwe ouwe? Deel je foto op Instagram met #keukenliefde en #gouweouwe. Ik kijk ernaar uit!

Pastarecepten, Ovenrecepten, Budget, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Yvonne Janssen

    Graag zou ik de nieuwsbrief ontvangen

  2. Elisa

    Toevallig heb ik dit gerecht vorige week gemaakt, alleen moet hij bij mij wel echt langer in de oven omdat het anders nog niet gaar is. En ik vind de saus zo dun, dus ik moet nog even verzinnen hoe ik dit de volgende keer ga doen 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin