Honing-mosterdkip van de barbecue

Als wij gaan barbecueën kies ik meestal een of twee soorten vlees of vis die ik zelf marineer. Kant-en-klaar gemarineerd vlees van de supermarkt zal ik niet zo snel kopen. Veel te zout, zoet of vet. Bovendien is een vlees- of vismarinade zo gemaakt en meestal heb ik alle ingrediënten ervoor al in huis. Met wat mosterd en honing maak je bijvoorbeeld een heerlijke marinade voor honing-mosterdkip. Marineer de kip bij voorkeur al een dag van tevoren zodat de smaken goed in de kip kunnen trekken. 

Gelegenheid, Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin