Patatas bravas

Ben je weleens in Spanje op vakantie geweest? Dan heb je ongetwijfeld patatas bravas gegeten: gebakken aardappeltjes geserveerd met pittige tomatensaus en soms aioli. Het wordt warm geserveerd als tapashapje en smaakt heerlijk met een gekoeld glas bier of wijn. Je kunt het heel eenvoudig zelf maken. Probeer het maar eens en waan je even onder de Spaanse zon!  

Wereldgerechten, Spaanse recepten, Bijgerechten, Voor bij de borrel, Aardappelrecepten

In onze kookboeken vind je nog veel meer lekkere recepten.
Ons derde kookboek “Makkelijke Wereldgerechten” kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Jeannette Martens

    Vanavond gemaakt. Was echt heerlijk. Alleen jammer dat ik te weinig aardappeltjes had gemaakt, volgende keer zeker meer ? vraag mij alleen af hoe lang ik de saus kan bewaren.

    1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Jeannette! De saus kan je goed afgedekt zeker 3 tot 4 dagen bewaren in de koelkast.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde