Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Het is alweer even geleden dat ik een lekker vleesrecept met je deelde. Ik beloof je met de hand...
Elke koelkast puilt er weleens vanuit. Restjes! Weggooien is zonde, maar wat dan? Simpel. Je pakt een kom, gooit...
Jaaaaaa, zoals beloofd opnieuw een lekker boerenkoolrecept. Krijg je er geen genoeg van? Ik ook niet! 🙂 Officieel is...
Koken met een tajine stond al een eeuwigheid op mijn te-doen-lijst. Een tajine is een tweedelige pan van aardewerk...
Deze spek-eimuffins waren direct een grote hit toen ik afgelopen week een foto ervan deelde op facebook. Iedereen wilde...
Eigenlijk was ik van plan om een salade te maken met de twee prachtige koolrabi exemplaren die ik kocht,...
Hoera! Ik heb weer een heerlijk risotto gerechtje voor jullie klaarstaan. Vandaag een variant met spinazie, zachte geitenkaas en zoete maiskorrels....
Vandaag heb ik een Italiaanse klassieker voor jullie met een heerlijk Hollands tintje: boerenkoolrisotto! Dat ik dol ben op...
Ik begin steeds meer plezier te krijgen in het koken van eenvoudige gerechten met weinig ingrediënten. Het verbaast me gewoon...
Toegegeven, eigenlijk moet je deze kip caprese in de zomer eten, wanneer de eigen gekweekte, zongerijpte tomaatjes bijna exploderen...
Het is een lastige keuze, maar wanneer ik een favoriete keuken zou moeten kiezen, zou ik toch waarschijnlijk gaan...
Kinderen spruitjeshaters? Ben je mal, die van ons is er dol op! De licht bittere smaak van spruitjes wordt...
Grappig hoe het tij kan keren. Zo at ik vroeger mijn pasta overgoten met romige saus en huiverde ik van ingeblikte...
Mijn ouders doen regelmatig boodschappen in Duitsland en mijn moeder kan het dan niet laten om altijd wat lekkers voor...
Deze Italiaanse klassieker heeft een verrassende twist: spaghetti carbonara met broccoli en chili. Hoofdgerecht – 3 personen – 20...
Dit is één van mijn favoriete gerechten die ik maak als ik weinig tijd (of zin) heb om te koken,...
Ik ben een echt Hollandse kaaskop en hoewel ik lang niet altijd toegeef aan mijn hunkering naar een stukje kaas, liet...
Porcini, eekhoorntjesbrood, cèpes, boleten, allemaal namen voor een en dezelfde goddelijk smakende paddestoel met een intens rijk aroma en...
Deze heerlijke sperziebonen met spek en ui kregen we onlangs als bijgerecht geserveerd in een gezellig Duits restaurant. Gelukkig hoef...