Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Een eenvoudig te maken en lekker bijgerecht; preirolletjes met ham en kaas uit de oven.
Wil je eens wat anders op tafel zetten dan een gekookte aardappel? Probeer dan deze gevulde aardappels uit de...
Dit zonovergoten recept voor geroosterde tomatensoep komt uit een van mijn favoriete kookboeken: ‘Bistro thuis’ van Anthony Demetre. Door...
Kun jij ook maar geen genoeg krijgen van witte asperges, maar wil je wel eens wat anders proberen dan...
Ik heb een zwak voor klassiekers! Deze doperwten met gestoofde sla, spek en room wordt door de Fransen ook...
Zowel mijn dochter als ik zijn dol op deze noedels met gehaktballetjes in teriyakisaus. Een heerlijk Oosters gerecht met...
Dit is een van mijn favoriete gerechten die ik maak als ik echt iets heel lekkers wil eten, maar...
Laat het WK voetbal in Brazilie maar beginnen! Met deze stoere bacon-bierbites kunnen we de spanning van de wedstrijd...
Net als witte asperges ben ik ook dol op de groene variant; groene asperges. Omdat ze een korte bereidingstijd...
Sinds kort verkoopt onze Albert Heijn jalapeños en dat is goed nieuws, want wij zijn er dol op! Voor wie ze misschien...
Wederom een lekker en makkelijk te maken pastagerecht: gnocchi pasta met romige boursinsaus, kipfilet, spinazie en zoete cherrytomaatjes.
In mijn begindagen van Keukenliefde plaatste ik ook al een recept voor cannelloni, gevuld met spinazie en ricotta. Alleen...
Deze bobotie heeft niet de smaak van Knorr Wereldgerechten, maar de smaak van Zuid-Afrika! Hoewel de toegevoegde sperziebonen en...
Deze ketjap gehaktballetjes in zoetzure saus smaken heerlijk als hoofdgerecht met bijvoorbeeld deze paksoi stamppot, of je serveert ze...
Dit is een razendsnel te maken wokgerecht waar je nooit genoeg van krijgt! Je zet deze woknoedels met paksoi...
Deze heerlijke rijstsalade met broccoli, ham en mais mag niet ontbreken bij een zomerse picknick of barbecue, maar hij...
Paksoi is een Aziatsche koolsoort – zonder sterke, uitgesproken koolsmaak – die ik vaak en graag verwerk in gerechten....
Voor sommigen is het een heuse zonde, maar ik ben gek op vis uit blik! Natuurlijk gaat er niets...
Na het grote succes van de pasta ovenschotel met broccoli en ham, heb ik nu een minstens zo lekkere...