Rösti

Een heerlijk bijgerecht uit de Zwitserse keuken is rösti: een gebakken aardappelkoek van geraspte aardappel. Het is heel makkelijk om te maken. Lekker om te serveren met Züricher geschnetzeltes (kalfsreepjes in champignonroomsaus: recept komt eraan!), of met een klodder zure room, gerookte zalm en een salade.

Dit is een eenvoudig basisrecept waarmee je kunt variëren. Zo kun je bijvoorbeeld ook gesnipperde ui of gehakte tuinkruiden aan de geraspte aardappel toevoegen voor een heerlijke twist.

Bijgerechten, Aardappelrecepten

In onze kookboeken vind je nog veel meer lekkere recepten.
Ons derde kookboek “Makkelijke Wereldgerechten” kun je alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

(9 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde