Salade glaasjes

Een feestelijke en leuke manier om tijdens een etentje salade te serveren is door deze salade glaasjes op tafel te zetten. Iedereen krijgt zijn eigen glaasje! Door de salade in een glaasje te doen kun je goed zien welke ingrediënten erin zitten en krijg je nog meer zin om je vork erin te zetten!

Ik maak deze salade glaasjes altijd met de ingrediënten die ik op dat moment in huis heb. Voel je dus gerust vrij om hiermee te varieëren! Ook voor de dressing kun je in principe elke saladedressing gebruiken die je zelf maar lekker vindt of in huis heb. Het recept voor onze favoriete saladedressing heb ik toch even voor je uitgeschreven. De hoeveelheid is voor meer dan 4 saladeglaasjes maar wat overblijft kun je afgedekt bewaren in de koelkast voor een andere keer. Het lijkt een hele waslijst aan ingrediënten, maar alle ingrediënten zijn lang te bewaren en staan bij ons standaard in de voorraadkast.

Menu, Themarecepten, Kerstrecepten, Bijgerechten, Salades, Groente recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde