Salade glaasjes

Een feestelijke en leuke manier om tijdens een etentje salade te serveren is door deze salade glaasjes op tafel te zetten. Iedereen krijgt zijn eigen glaasje! Door de salade in een glaasje te doen kun je goed zien welke ingrediënten erin zitten en krijg je nog meer zin om je vork erin te zetten!

Ik maak deze salade glaasjes altijd met de ingrediënten die ik op dat moment in huis heb. Voel je dus gerust vrij om hiermee te varieëren! Ook voor de dressing kun je in principe elke saladedressing gebruiken die je zelf maar lekker vindt of in huis heb. Het recept voor onze favoriete saladedressing heb ik toch even voor je uitgeschreven. De hoeveelheid is voor meer dan 4 saladeglaasjes maar wat overblijft kun je afgedekt bewaren in de koelkast voor een andere keer. Het lijkt een hele waslijst aan ingrediënten, maar alle ingrediënten zijn lang te bewaren en staan bij ons standaard in de voorraadkast.

Menu, Thema recepten, Groenten, Kerstrecepten, Bijgerecht, Salades

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin