Spinazie pannenkoeken met geitenkaas en honing

Gesponsord — Bij pannenkoeken denk je al snel aan stroop en poedersuiker, maar je kunt er alle kanten mee op! Een variant waar ik dol op ben zijn deze spinazie pannenkoeken gemaakt met Betsie’s volle geitenmelk. Deze volle geitenmelk is heel zacht en romig van smaak en dat maakt de pannenkoeken extra lekker! De spinazie geeft de pannenkoeken een prachtige groene kleur en zorgt tevens voor wat vitaminen!

Beleg de spinazie pannenkoeken met wat zachte geitenkaas, pijnboompitten en honing en je mekkert jubelt het uit van vreugde!

Vegetarisch, Snel, Budget, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Claudia

    Hoeveel pannenkoeken maak je hier ongeveer mee?

    1. Hoi Claudia, het beslag is voor circa 8 tot 10 pannenkoeken.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin