Tosti met zalm en brie

Is het al lunchtijd? Een van mijn favoriete lunchgerechten is en blijft toch wel de tosti. Je kunt er eindeloos mee variëren! Dit keer maak ik een variant met romige brie en gerookte zalm. Ook lekker om als hoofdgerecht te serveren met een kommetje soep erbij. 

Menu, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Maarten

    Beleg je ‘boter’ met brie. Moet ik een heel pakje boter met brie beleggen of een half pakje?

    1. Oeps, is aangepast Maarten. Moet natuurlijk boterham zijn! 😉

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin