Video: pittige gehaktvlinders

Ik ben dol op alle soorten bladerdeeghapjes, maar deze pittige gehaktvlinders verslind ik als een hongerig roofdier. Zet een schaal voor me neus en ze zijn weg voordat je kunt knipperen met je ogen.

Had je niet verwacht hè, van zo’n keurige dame. 😉

Afijn.

Deze pittige gehaktvlinders zijn het perfecte hapje om te serveren op een feestje of verjaardag. Ze brengen direct de juiste stemming erin! Je kunt ze bovendien goed voorbereiden. Wikkel de bladerdeegrol na het oprollen in vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast. Vlak voor serveren hoef je de rol alleen nog maar te bestrijken met ei, bestrooien met sesamzaad,  in plakken te snijden en af te bakken. Easy peasy!

Thema recepten, Kookvideo's, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin