3x Italiaans verjaardagshapje (video)

Het is weer tijd voor een nieuwe kookvideo! Met grote trots presenteer ik je mijn dochter Ella-Marie die in een nieuwe kookvideo 3 heerlijke Italiaanse verjaardagshapjes maakt: caprese spiesjes, carpaccio rolletjes en mini pizza.

Ben je al geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Het is gratis en je krijgt dan automatisch bericht wanneer er weer een nieuwe video verschijnt. Zo hoef je niks meer te missen! PS Vind je de video leuk, geef hem dan een duimpje omhoog op YouTube. Dat vinden wij ook heel leuk! 🙂

Wereldgerecht, Kookvideo's, Kinderrecepten, Italiaanse recepten, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Vivian

    Lekkere hapjes! En wat presenteert jullie dochter Ella dit goed??

  2. Ziet er heerlijk uit! Ik kan me heel goed voorstellen dat deze hapjes een groot succes zijn op elk feestje 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin