Een perfect cadeau met HotelGift

Gesponsord – Je hebt het misschien al gelezen in het Kijkje in de keuken dat wij op de heenreis van onze vakantie naar de camping in Toscane een tussenstop maakten in Como. We verbleven één nacht in hotel Metropole Suisse dat direct gelegen is aan het Comomeer in het gelijknamige stadje Como. Deze hotelovernachting werd ons aangeboden door HotelGift.

HotelGift: een perfect cadeau!

HotelGift is een website waar je een gepersonaliseerde giftcard kan kopen die in meer dan 110.000 hotels, verspreid over 170 landen, is in te wisselen. Op de website bepaal jij (de gever) de hoogte en het thema van de giftcard en de ontvanger kiest vervolgens zelf zijn of haar favoriete hotel en bestemming. Weg keuzestress bij het uitzoeken van een cadeau en nooit meer een ongemakkelijke stilte of pijnlijke grimas omdat het cadeau tegenvalt: met HotelGift geef je een ervaring cadeau!

Overnachting in Como

Met de voucher van HotelGift kozen wij dus voor een overnachting in hotel Metropole Suisse aan het Comomeer. Deze lag mooi op de route naar onze camping en was een fijne onderbreking van de in totaal dertien uur durende heenreis. Como is de hoofdstad van de provincie Como en tevens de grootste stad aan het Comomeer. Het oude stadscentrum van Como ligt direct aan het Comomeer en is omringd door een oude stadsmuur. In het oude stadscentrum vind je prachtige pleinen en winkelstraatjes met statige, oude gebouwen, leuke winkeltjes en een keur aan gezellige restaurants. Nadat we ons hadden opgefrist op onze hotelkamer hebben we heerlijk gegeten in een restaurant op plein Piazza Duomo met uitzicht op de prachtige Kathedraal van Como. Na een goede nachtrust en lekker ontbijt in ons hotel hebben we de volgende dag onze reis naar de camping in Toscane weer uitgerust herpakt.

Omdat we halverwege de middag aankwamen in ons hotel en de volgende ochtend weer vroeg vertrokken hebben we niet veel tijd gehad om door Como te struinen en op zoek te gaan naar leuke hotspots. Toch is Como de moeite waard om wat langer te blijven. Het is een prachtige stad waar genoeg te zien en te beleven is. En het Comomeer is prachtig! We hebben ons dan ook voorgenomen om hier nog een keer terug te keren en wat langer te blijven. Misschien dat ik dan een artikel kan schrijven over de leukste eettentjes? 🙂

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met HotelGift. 

K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Persoonlijk

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde