Achter de schermen week 41

Achter de schermen week 41

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

We eten de overgebleven hutspot en gehaktballen van gisteren.

week-41-0062

Zo ziet mijn avond eruit: werkend voor de open haard met voetbal op de achtergrond. Vind ik helemaal niet erg hoor.

week-41-0029

Dinsdag

Ik neem twee nieuwe kookvideo’s op vandaag: saladedressing en zoete aardappelfrietjes. Het recept voor de saladedressing staat inmiddels online.

Het recept voor de zoete aardappelfrietjes komt aanstaande zaterdag online.

Foodfost! Ik krijg de nieuwe eetkalender van Francesca Kookt. Een aanrader voor iedereen die dagelijks lekkere inspiratie kan gebruiken!

’s Avonds ga ik met een vriendin uit eten en naar de film. Johan en Ella-Marie eten gezellig samen. Johan maakt broccolisoep, want daar heeft Ella zin in. Met belegde ham-kaaspistoletjes uit de oven.

week-41-4072

Mijn vriendin Gisa en ik eten bij Happy Italy in Arnhem.

Gisa had penne met cherrytomaatjes, kip en roomsaus. Ik ging voor de gevulde ravioli met spinazie, roomsaus, gegrilde groenten en geitenkaas. Wow, wat een bord vol! We kregen het allebei niet op. Maar lekker dat het was! Daarna gingen we naar Bridget Jones’s Baby. Een perfecte vrouwenavond!

Woensdag

Samen met Ella-Marie ga ik ’s middags naar de stad. Het eerste wat we doen is een taartje eten. Haha!

week-41-0071

’s Avonds eten we nog een keer broccolisoep die over is van gisteren. Met een hotdog erbij van de Hema.

week-41-0098

Johan bakt ’s avonds een eitje om morgen op zijn brood te doen.

week-41-2791

Donderdag

Vanavond eet er een vriend mee. Johan kookt mosselen in roquefortsaus (Mijn favoriete mosselbereiding! Het recept staat nog niet op KeukenLiefde, maar bij voldoende belangstelling wil ik het best delen. Let me know!) en traditioneel gekookte mosselen. Erbij serveren we frietjes, stokbrood en een salade met garnalen en zalm.

Vrijdag

Ik maak ’s avonds een lekker pastaatje met de overgebleven mosselen van gisteren. Het overgebleven kookvocht van de mosselen laat ik inkoken en gebruik ik als pastasaus.

Zaterdag

We hebben ’s avonds een huwelijksjubileum van Johan zijn oom en tante. Het was supergezellig en het buffet was fantastisch!

Zondag

Ik breng Ella-Marie aan het eind van de ochtend naar mijn ouders. Omdat het volgende week herfstvakantie is mag ze een paar nachtjes blijven logeren. Als ik thuiskom heeft Johan een lekkere lunch klaarstaan. Toppertje hè, die man van mij! 🙂

week-41-9664 week-41-5887

De rest van de middag werken we allebei achter de computer voor KeukenLiefde. Als we klaar zijn is het half acht ’s avonds. Omdat we geen zin meer hebben om te koken gooien we een diepvries margheritapizza in de oven. Uiteraard weer extra belegd door onszelf.

Dat was het weer voor deze week!

Ga jij ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Comments

  1. Hmmm dat buffet ziet er goed uit!
    Hoe kan jij zo vaak eten overhebben, haha. Gehaktballen gaan echt op hier 😛
    En de broccolisoep is ook altijd lekker 🙂
    Een geslaagde week zo te zien!

  2. Miranda says:

    Hi Annemiek, ik ben al een tijdje op zoek naar een goed recept voor mosselen in roquefortsaus. Het zou erg fijn zijn als het recept online komt. 🙂

  3. Bert Schreuder says:

    Dag Annemiek.
    De schalen met hapjes heb je die ook gemaakt.
    Ziet er heerlijk uit.
    Heb je daar ook recepten van .
    Groetjes,
    Bert.

  4. melanie says:

    He Annemiek, ik zou heel graag het recept willen voor de mosselen in roquefortsaus!!

  5. Ziet er weer gezellig uit allemaal, op naar de volgende achter de schermen 🙂

Speak Your Mind

*