Pizza beschuitbollen

Pizza beschuitbollen

Nee Miek, nu eens geen belegde cracker als lunch, zei ik bij mezelf toen mijn ogen verlekkerd door de koelkast rolden. En ook geen tosti. Maar wat dan wel?

Ik stuitte op twee beschuitbollen. Pizza beschuitbollen? Mijn dochter knikte goedkeurend. Bingo! Supersimpel, supersnel klaar en superreuze lekker!

Lunch/snack voor 2 personen — 5 minuten + 8 minuten in de oven

Ingrediënten

  • 2 beschuitbollen
  • 4 tl tomatensaus
  • Parmezaanse kaas, geraspt
  • 8 dunne plakjes chorizo
  • 3 olijven, in plakjes
  • 2 cherrytomaten, gehalveerd
  • Verse basilicum
  • Gedroogde oregano

Verder nodig
Bakpapier

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de beschuitbollen doormidden en besmeer beide kanten met tomatensaus. Beleg achtereenvolgens met kaas, chorizo, olijven, tomaat, basilicum en bestrooi met een snufje oregano.

Bak circa 8 minuten in de oven, of totdat de kaas gesmolten en het brood licht goudbruin is.

Pizza beschuitbollenPizza beschuitbollen

Smakelijk!

Comments

  1. Zoo leuk waar je allemaal pizza van kan maken! 🙂

Speak Your Mind

*