Speltbeschuit met roerei, Hollandse garnalen en tuinkers

Speltbeschuit met roerei, Hollandse garnalen en tuinkers

Ik ben dol op verraspakketjes. Onlangs kreeg ik zo’n pakketje van mediabureau Mediaxplain ter promotie van Bolletjes nieuwe speltbeschuit.

Wat kun je daarmee maken? Meer dan je zou denken, en ook sneller. Ik maakte een lunch van speltbeschuit met roerei, Hollandse garnalen en tuinkers.

Vijf minuten later smikkelde ik met een lach van geluk en vroeg mezelf dromerig af: waarom maak ik er in hemelsnaam niet vaker zo’n feestje van? Het is zo makkelijk en snel gedaan. Met slechts enkele ingrediënten en een vleugje keukenliefde is het alle dagen lunchfeest!

Ontbijt of lunch voor 1 persoon — 5 minuten

Ingrediënten

  • 1 speltbeschuitje van Bolletje
  • 1 ei
  • 1 el Hollandse garnalen
  • Tuinkers
  • Klein klontje roomboter
  • Zout en peper

Bereiding
Verwarm een kleine koekenpan met het klontje boter en voeg het ei toe. Verwarm het ei, al roerend, op laag vuur, totdat hij net gestold is. (Ik vind het lekker als het ei nog iets vochtig is.) Breng op smaak met zout en peper.

Beleg het beschuitje met het roerei, de Hollandse garnalen en wat geknipte tuinkers.

Speltbeschuit met roerei, Hollandse garnalen en tuinkers

Eet smakelijk!

Speak Your Mind

*