3 x Aziatische hapjes

Gesponsord – Iedereen die mij kent of die mij al wat langer volgt op KeukenLiefde weet dat ik een voorliefde heb voor de Aziatische keuken. Ingrediënten als oestersaus en sojasaus zijn in mijn keukenkastje net zo gangbaar als zout en peper. Toen ik werd gevraagd om een samenwerking aan te gaan met Lee Kum Kee – een Chinees familiebedrijf met een groot assortiment aan authentieke Chinese sauzen – was ik meteen enthousiast. Hun Premium Oestersaus heb ik altijd in huis.

Tijdens het kick-off event in het Smulweb kookcollege in Amersfoort maakte ik samen met een aantal collega-foodbloggers kennis met het uitgebreide assortiment van Lee Kum Kee. Chefkok Danny Jansen was aanwezig en inspireerde ons om met Lee Kum Kee producten een aantal heerlijke Aziatische gerechten te maken. Toen alle gerechten klaar waren en stonden uitgestald op een lange tafel, was het tijd om te proeven. Er stond een enorm feestmaal op tafel: van gemarineerde-, gegrilde groenten, mangosalade met spicy beef tot heerlijke kipburgers. Toen we weer naar huis gingen kregen we een tas vol met Lee Kum Kee producten mee om hier thuis zelf iets lekkers mee te maken. Dat is natuurlijk wel aan mij besteed!

Omdat ik dol ben op hapjes en omdat ik graag meerdere producten van Lee Kum Kee wilde gebruiken besloot ik 3 Aziatische hapjes te maken. Heerlijk om te serveren tijdens de borrel, of op een feestje of verjaardag. De hapjes zijn stuk voor stuk makkelijk om te maken en echte crowd-pleasers!

Menu, Wereldgerechten, Aziatische recepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Ingrid

    Kan je ook ander gehakt gebruiken zoals gemengd of runder?

    1. Ja hoor, dat kan Ingrid, maar kipgehakt is wel erg lekker in dit recept.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde