Je kunt deze perzik kruimeltaart ook met ander zomerfruit maken zoals pruimen, nectarines of abrikozen. In het najaar kun je appels of peren gebruiken. Allemaal even lekker!
Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Maak een fruitcrumble! Verdubbel of verdriedubbel de hoeveelheid fruit, gooi het in een ovenschaal en bedek met het volledige kruimeldeeg. Bak in de oven tot de kruimels goudbruin zijn en de zijkanten bubbelen. Lekker met een bolletje ijs!
om 22:00
Ik heb hem vanavond gemaakt. Héérlijk! Ook ik heb ik hem iets warmer (190 graden hetelucht) en iets langer gebakken. Echt een succes!
om 22:08
Misschien lees ik er overheen; hoe groot is het bakblik?
om 09:45
Je leest er idd overheen. 😉
om 15:28
Was heerlijk , wel n 15 min langer gebakken op 190graden !
om 16:37
Ah, ja elke oven werkt weer anders. Onze oven gaat heel snel. Leuk om te horen dat hij gesmaakt heeft! 🙂